Monday, November 19, 2007

Innul pepu tulitab

Ingrid andis Peebikuga Innule sarvi tehes Innule korralikult pepu pihta. No ei saa mees sellest üle. Jummel küll, ju sa polnud siis piisavalt mees et vajati su kõrvale kedagi teist! Ja sul on tahtmist oma äpardumisest kogu maailmale kuulutada? Oijahh:)

Aga selle eest nüüd Peebikut Eesti esiperelõhkujaks nimetada on küll huumori tipp:) Küllaga ju playboysid kelle pärast paljud kannatanud, Peebik sinna hulka kindlasti ei kuulu:) Aga noh, Innukese jaoks oli see ju kogu maailm, sellepärast ta peebikut nüüd hullemaks sugumürsaks peab ja Irjakese õla najal haledalt niutsub. Ja Irjal hea takka kaagutada - nii magus ju parastada, kui arvad et oled jackpoti saanud ja teise sellest ilma jätnud:)

Ok, Ingrid võib ju kahtlase väärtusega olla, kuid tema aktsiad on kõvva tõusnud peale tollest "ajuhiiglasest" vabanemist:)

4 comments:

Anonymous said...

Paned 10-sse. Isegi inno ei oska midagi kosta.

Saabastega Kass said...

Ta pole veel avastanud. Muidu oleksin ma Epp-Daki ja magaksin Kadastikuga.

Rents said...

Minu meelest on väga imelik, et Inno meelest on Ingrid täiesti frigiidne, aga samas nagu ma aru saan, Peebikuga ikka tahtis seksida - sellises olukorras ütleksin mina küll, et asi pole mitte naise frigiidsuses, vaid lihtsalt mees oli vale, kui teisega ikka asjad sujusid ;)

Saabastega Kass said...

Lisaks on Innuke ise kirjeldanud, et mingitel hetkedel talle tundus et Ingrid nagu nautis natuke. Aga kuna tal endal praktiliselt kohe lahti läks, siis ei saanudki ju Ingrid nautima hakata. Ju siis Peebik pidas kauem vastu:)
Järeldus - Ingrid oli Innu jaoks nii erutav, et ei suutnud vastu pidada ja sai juba paari tõuke järel orgasmi. Pole siis ime et sellist naist veel aastaid taga nutetakse...