Sunday, November 18, 2007

Tere tulemast!

See blogi siin on loodud selleks, et esitada küsimusi. Küsimusi selle kohta, et miks arvavad kaks inimest et nemad on kõik?
Samuti on selle blogi eesmärgiks avaldada arvamust. Nagu needsamad kaks enesimetlejat avaldavad arvamust kõige kohta mis neile ei meeldi mingil iks põhjusel.
Tegelikult on neist omamoodi kahju, kuid kuna nad ei oska kuidagi piiri pidada, siis on hea tuua välja neidsamu lõbustavaid rumalusi, mida nood isikud avalikkusele pilluvad. Et pilluks siis juba rohkem, saaks rohkem ka nalja.

Ja tegelikult on suur ja oluline põhjus selles, et minu küsivaid kommentaare Vennad Tähismaad lihtsalt ei avalda. Reklaamivad end kui ülimalt ausaid isendeid, kuid kohe kuidagi ei suuda nad ausaid kommentaare läbi lasta. Kommentaare, kus pole ühtki roppust, sõimu ega labasust. Vaid natuke teravad küsimused ehk. Need neile aga ei meeldi.

Ja loomulikult ei saa mainima jätta, et mind kohe huvitab kelleks mind tituleeritakse? Jälle Epuks ja Dakiks? Millegipärast kõigest ebasobivast saab lõpuks Epp või Daki, seega minu imetlus teile, tüdrukud!

4 comments:

Zorro said...

tervitan sind, saabastega kass. kyll on hea, et ma enam üksi pole :)
tervitsutega Zorro (keda ka epuks ja dakiks peetakse, oi jummal küll)

Anonymous said...

kle, kasva suureks krdi puberteet

Saabastega Kass said...

:DDD
Torgib vist kellegi pepukest:)
Ja milles täpsemalt see puberteetlikkus seisneb? Selles, et pean ebanormaalseks olukorda, kus TÕE JA ÕIGLUSE eest võitlejate arvates on normaalne avalikustada eksnaise tupevoolust ja rinnakarvu?
Nunuh:)

Eppppp said...

tervitusi ;).