Tuesday, November 20, 2007

Vuntsid ja muu

Innuke kirjutab, kuidas tema oma laste pärast kirjutab ausalt kõike nende emasse puutuvat. Ka seda, et emmel on vuntsid ja rind karvane.
No johhaidii!!! Mille kuradi pärast peavad lapsed seda teadma??? Ja paralleelselt seda, et "issi" uuel vitukesel ei kasva vuntsid ega rinnakarvad. Kusjuures, olen veendunud, et jalgevahel on Irjal ilge puhmas. Kindlad allikad väidavad. Maksin neile selle info eest 300 eeku puhtalt kätte!

Kusjuures kurb ju kui naisel karvkate mehega võrdsustuma hakkab. Ega see muud tähenda kui et mehe roll majas on sunniviisiliselt naisele üle läinud. Kus mees ei ole piisavalt mees (isegi seksuaalselt rahuldada ei suuda) ja siis peabki ju naine mehestuma. Mis seal siis imestada ja miks sellest kogu maailmale kellata? Nii et lapsedki saavad teada et "issi" polnudki mees, emme oli.

Aga tegelikult on see ülimalt positiivne kui naine, keda on "õnnistatud" karvakasvuga, enese eest hoolitseb ja seda piinadest hoolimata eemaldada püüab. Ja see, et Irjakesel ei ole karvakasvu, pole mingi näitaja. Inimesed juhtumisi on erinevad, ei ole ühe puuga löödud. Erinevad geenid, ka karvakasvu koha pealt. Kellel on see kurb lugu, et on tugev karvakasv, maadleb sellega nii kuis jaksab. See on ju ainult positiivne.

Ok, zhiletiga kallale minna on rumalus, kuid varasematel aegadel seda niiväga ei teatud. Tänapäeval kasutatavkse kitkumismeetodit ja see töötab. Ka Innukese arvates oleks Ingrid pidanud karvasena ringi käima?

Muide, mina olen väga tumedatverd naine. Ja mind on looduslikult "õnnistatud" väga tugeva karvakasvuga. Jah, ka vuntsid on (zhiletiga pole neid kunagi puutunud) ja rinnanibudel üksikud mustad karvad. Rõve, eksju? Ei ole. Sest neid ei näe mitte kui keegi. Allpool ripsmepiiri ei ole mul ainsatki karva. Sest MA HOOLITSEN ENDA EEST. Käin regulaarselt suurte summade eest iga viimset kui karva eemaldamas. Ja olen nii sile kui veel võimalik.

Seega on äärmiselt labane sellise nuhtluse omajat avalikult häbistama hakata asja eest milles ta ise süüdi pole. Ja kurat võtaks, MIDA ANNAB SEE TEADMINE nendele kahele pisikesele poisile?

No comments: