Monday, November 19, 2007

Laimamistest

Huvitav miks siin artikli viimases reas Peebikut persvestiks jne kutsutakse? Mismoodi ta siis reageerima oleks pidanud? Kah nutma nagu temperamentne slaavitar? Mis kommentaarid siis veel tulnud oleksid?
Igaüks kaotab omamoodi.
Aga minu meelest on küll veider, et Innuke häirub iga negatiivsema väljendi peale mis tema suunas esitatud, seksi-hull paneb teda kohtuuksi kulutama, kuid ise koos kaaskaagutajaga täiesti süüdimatult kleebivad inimestele silte külge? Kuidas Urve Palo titejahil olevat käinud (sellise asja ilma vettpidavate tõenditeta kellegi jutu põhjal tõe pähe esitamine on ju puhtakujuline laim) ja Peebik on persevest? Otsene laimamine ja solvamine ju.
Oh mind lollikest - tõekuulutajatele on ju kõik lubatud. Aga ainult neile kahele.

2 comments:

Zorro said...

heh, kiisu, tegin blog tri innuirja kanali, et ei peaks nende veebi populaarsuse klikke tegema, aga ometigi saaks jälgida, mida jama nad toodavad :)
http://blog.tr.ee/channel/79
kõigile teistele ka, vähendame nendele tehtavate klikkide arvu, sest nagunii pole mõtet nende bloggi minna, kommentaaridele on seal tsensuur, ja terve mõistuse hääl ei kõla...

Saabastega Kass said...

Super!
Muidu nad klikkide järgi arvavad et fännidega tegu...
Tegelt olema jah fännid ju - huumorifännid:) Ja eestlasele ikka meeldib teise eestlase üle naerda - naerame siis parem nende üle kes seda ise meelitavad.